Меню
Контакти

Контакти:

​vrichane@abv.bg
vrichane@gmail.com

  • facebook-icon
  • instagram-icon
  • twitter-icon
  • youtube-icon
Пазарджик

Пазарджик

За младоженците, решили да узаконят своя граждански брак на територията на гр. Пазарджик, има няколко варианта за сключването му:

1. В Зала:
- В Ритуална зала (капацитет 150 човека) – музикално озвучаване със запис и право на снимки – 60 лв. (20 лв. се заплащат като такса при подаването на документите и 40 лв. – за ползване на залата).

2. Изнесен ритуал  – в музей или в ресторант на територията на гр. Пазарджик – 220 лв. (20 лв. се заплащат като такса при подаването на документите и 200 лв. се заплащат за услугата „Изнесен ритуал“).

- В ресторанти – подписването в ресторант на територията на гр. Пазарджик  не е действително и се изисква предварително подписване на брачните документи в Общината.

- В музеи – подписването в музей на територията на гр. Пазарджик е действително и не се изисква предварително подписване на брачните документи в Общината.

Записването за сключване на граждански брак се извършва на място в Пазарджик  в ЕСГРАОН – намира се в близост до Общината. Пълният набор от документи трябва да бъде представен най-късно 30 дни преди избраната дата за сключване на брак.

Необходимите документи вижте тук

Адрес:
- Офис на „ЕСГРАОН“ за подаване на документи – гр. Пазарджик. бул. „България“  №2
- Ритуална зала – гр. Пазарджик, ул. Екзарх Йосиф № 4 – намира се до Общината, срещу Пощата.

Телефони: 034 445 434; 0884 31 10 11

Работно време: 08:00 – 17:00

В деня на сключване на гражданския брак носете със себе си:
- лични карти на младоженците;
- лични карти на кумовете;
- сватбени пръстени;
- ритуални чаши;
- шампанскo.