Меню
Контакти

Контакти:

​vrichane@abv.bg
vrichane@gmail.com

  • facebook-icon
  • instagram-icon
  • twitter-icon
  • youtube-icon
Музиканти и певици

Нашите УСЛУГИ

Музиканти и певици

Музиката и танца са важна част от българската традиционна култура. На празници винаги звучи жива музика, танцуват се кръшни хора́, а при реализирането на обреди се пеят строго обредни песни. Такива песни звучат и в сватбения ритуал и ние, от агенция „Вричане – българската традиционна сватба“ ще Ви предложим певици, които да озвучат всеки от важните обредни моменти. Така ще усетите и изживеете магията на автентичните сватбени песни и вълнението, което те предизвикват у всички участници в сватбата.
Доц. д-р Веселка Тончева, една от създателките на „Вричане“, е специалист – етномузиколог, и тя ще Ви даде най-добрите предложения за подбор на обредните песни, според региона, от който сте или харесвате.
Атмосферата на една традиционна сватба е неповторима и тя се създава и от музикантите, които съпровождат шествието и които ще свирят за вас разнообразни български хора́ и мелодии.
Музикантите и певиците, с които работим, са истински професионалисти, което гарантира преживяването на Вашата сватба като истински празник и чрез музиката и танца.
Не се колебайте, а се свържете с нас! Ние с радост ще ви помогнем да изживеете Вашия сватбен ден по неповторим начин и в духа на българските традиции!